STEYsha School of Irish Dance
Competitii

Regulament

Regulament

Regulament STEYsha School of Irish Dance

Ce trebuie ştiut daca vrei să urmezi cursurile şcolii noastre, reguli, drepturi şi obligaţii:

1. Pentru înscriere, se completează un formular cu date de bază despre viitorul cursant, se semnează o declarație pe proprie răspundere (că este apt din punct de vedere medical pentru efort fizic susținut) și o copie a regulamentului.


2. Formularul cu declarația și regulamentul completate și semnate se trimit în avans prin mail, sau se completează în persoană la sala de dans înainte de primul curs. La înscriere se primește un card de cursant pentru ținerea evidenței plăților lunare și a altor eventuale beneficii.

3. Taxa de curs este fixă, conform prețurilor actualizate, bazată pe posibilitățile de frecvență pentru care se optează la începutul lunii. Taxa lunară nu este negociabilă în cazul unor ore la care cursantul nu a participat în luna anterioară sau curentă și este nerambursabilă. Orice sumă achitată pentru cursuri la care dansatorul nu a participat nu poate fi considerată plată parțială sau totală pentru taxa lunii în curs.

4. Taxa de curs se achită în numerar (sau prin transfer bancar cu acordul profesoarei) în prima zi din lună (înaintea primului curs din lună), iar în caz contrar, participarea la curs se reduce la asistarea de pe margine până la efectuarea plății.

5. Cursurile au o durată de 60 de minute, iar cursanții trebuie să fie în sala de dans cu cel puțin 10 minute înainte de ora stabilită pentru începerea cursului.

6. Ținuta obligatorie pentru cursuri constă în: tricoul școlii sau tricou/maieu mulat negru, roșu sau roz în cazul fetițelor, fustă sport, pantalon sport scurt sau colanți, balerini de stofă negri / soft shoes și heavy shoes. Ținutele cu imprimeu zebră/dungate sunt interzise. Adidașii de dans pot fi purtați doar la sfatul profesoarei. Cursanții trebuie să aibă în permanență apă plată la ei.

7. Bijuteriile și alte accesorii, cât și telefoanele mobile vor fi lăsate în vestiar pe toată durata cursului.

8. Folosirea parfumurilor și pulverizarea deodorantului în sala de dans/vestiare și toaletă sunt interzise. Dansatorii sunt rugați să folosească roll-on sau deodorante stick dacă decid să se împrospăteze la sală. Echiparea cu antiperspirant începând cu vârsta de 9 ani este obligatorie. Părul lung se poartă prins în coadă sau coc pe toată durata cursului.

9. Tricoul școlii, costumele de concurs și de scenă, pantofii de dans, cât și alte echipamente necesare se pot obține prin profesoară, dar costul echipamentului se suportă în exclusivitate de cursant. Școala nu datorează acoperirea costurilor niciunuia dintre cursanți, echipamentul este strict folosit de indivizii în cauză și nu este bun comun.

10. Accesul cu încălțăminte de stradă în sala de dans/vestiare/toalete este strict interzisă pe toata durata orelor de curs. Înainte de a păși pe podeaua de dans, dansatorii trebuie să se descalțe, iar părinții sau alți însoțitori trebuie fie să își aducă o pereche de pantofi curați, ori să poarte botoșei protectori, dacă aceștia sunt asigurați de școală.

11. Însoțitorii nu pot interveni în timpul cursului, în cazul în care nu sunt rugati altminteri.

12. În cazul în care cursanții nu pot participa la orele de curs, sunt rugați să anunțe profesoara cu cel puțin o oră înainte de începerea cursului. Orele pierdute se recuperează numai în funcție de disponibilitate și cu acordul profesoarei.

13. Drepturile intelectuale/copyright-ul asupra pașilor și coregrafiilor aparțin în exclusivitate Asociației STEYsha School of Irish Dance și ISTA School (România/ Polonia), nimeni altcineva în afară de profesorul școlii nu poate avea pretenții asupra lor. Folosirea materialului școlii în afara evenimentelor stabilite împreună cu profesoara sau după transferul la o altă școală de dans irlandez este interzisă. STEYsha School of Irish Dance îşi rezervă dreptul de a apela la toate mijloacele legale în cazul încălcării acestei reguli.

14. Participarea fără acordul profesoarei la cursuri de dans irlandez susținute de un alt profesor calificat sau necalificat/altă școală/alt grup de dans irlandez sau în proiecte/evenimente/spectacole susținute de cei menționați anterior pot duce la eliminarea și interdicția imediată din școală a dansatorului în cauză.

15. Transferarea la o altă școală de dans irlandez va supune dansatorul regulamentului de transfer impus de An Coimisiun Le Rinci Gaelacha & Registered Teachers Mainland Europe: 6 luni de interdicție de la feiseanna, o eventuală taxă de transfer plătibilă către RTME sau Asociația STEYsha School of Irish Dance și interdicția permanentă și imediată de a folosi în continuare pașii și coregrafiile școlii în orice fel de eveniment, fie local sau internațional. În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a apela la mijloace legale.

16. Orice material foto sau video al școlii conținând imagini cu foşti sau actuali dansatori, cât și dreptul de a le folosi aparțin Asociației STEYsha School of Irish Dance.

17. Şcoala îşi rezervă dreptul de a-şi alege cursanţii.